Resultaten voor pillen

pillen
Artikelen over pillen Telegraaf.nl.
Moeder in Genk bewaart 1.230 pillen xtc in bereik van 7-jarig dochtertje. Nederlanders vast om illegale potentiepillen. Pillen raken op. Nederlander opgepakt op Bali met mdma op zak. slikt zes verschillende pillen. Premium 12 jun. Niezen, tranen en pilletjes kopen.
Proteus Digital Health: slimme pil laat op zich wachten SmartHealth.
Het gebrek aan omzet voor digitale geneesmiddelen of slimme pillen van Proteus Digital Health toont ook aan dat zorgconsumenten nog niet zitten te wachten op een pil die op afstand gecontroleerd kan worden door een zorgverlener of familielid. De vergelijking met big brother is watching you is snel gemaakt.
Pil Sense.info.
Je krijgt ze in een strip met 21 pillen. Alle pillen hebben dezelfde kleur en bevatten dezelfde hoeveelheid hormonen. EĆ©nfase betekent dat alle 21 pillen gelijk zijn. Ben je deze pil vergeten en had je die maand seks zonder condoom?
Interieurarchitect Lieve Pillen Brasschaat.
Deze dokter adviseert: slik minder pillen De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Kopieer de link van het artikel. Interview oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl. Deze dokter adviseert: slik minder pillen. Beeld Daniel Cohen. Als hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin nam Dick Bijl 25duizend onderzoeken naar medicijnen onder de loep en hij schrok van wat hij las.
pillen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pillen DE pillen EN pillen ES. Vertalingen pillen NLFR. Voorbeeldzinnen met pillen. Download de Android App.
Haargroei Pillen, Vitamine, Supplementen, Tabletten en Capsules Voordelig Online Kopen? Haarshop.nl Haarshop.nl.
Er zijn diverse voedingssupplementen voor je haar verkrijgbaar met elk een eigen werking. Maar de meeste zijn verreweg ontwikkeld om haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan. Die haargroei pillen vind je op deze pagina! Haargroei pillen ook wel haargroei vitamine, haargroei supplementen en haargroei tabletten genoemd bevatten allerlei soorten voedingsstoffen.
Bekijk alle artikelen over Pillen NEMO Kennislink.
2006-06-01 Praten op termijn effectiever dan pillen. Bij een depressie heeft praten op termijn meer effect dan pillen, stelt prof.dr. De malende gedachten die zo typisch zijn voor depressie en zo funest voor de genezing kunnen met cognitieve therapie beter worden behandeld dan door het voorschrijven van antidepress.
Pillen Vertaling naar Nederlands voorbeelden Duits Reverso Context.
Mein Dad hat mir spezielle Pillen besorgt. Mijn vader heeft speciale pillen voor me. Okay, lass mich Deine Pillen sehen. Laat mij naar je pillen kijken. Ich schenkte einem Freund ein paar Pillen. Ik heb alleen wat pillen aan een vriend gegeven.
Drugs en Uitgaan XTC.
Om zeker te weten wat je slikt moet je de pil laten testen bij een testservice. Met behulp van de Red Alert app krijg je een melding als er extra gevaarlijke pillen in omloop zijn. Is iemand bleek en warm of verminderd aanspreekbaar?

Contacteer ons